Americkej speváčke Pink sa fanúšikovia Chrisa Browna vyhrážali zabitím po tom, ako o svojom kolegovi z hudobnej branže žartovala na Twitteri. Po jeho májovom vystúpení na udeľovaní Billboard Music Awards totiž napísala: "Keď budem jedného dňa spievať na playback, dúfam, že mi to pôjde tak dobre ako jemu."

Pink však trvala na tom, že ho nechcela uraziť a myslela to ako vtip. "Internet vytvoril monštrá. Ľudí, ktorí by sa z očí do očí neodvážili nič povedať, ale keď sa im pod ruku dostane klávesnica... Ako sa hovorí: anonymita je štítom pred tyraniou väčšiny," vyhlásila Pink pre portál News.com.au. "Na svete je toľko ľudí plných nenávistí, toľko nešťastných ľudí. Bol to vtip. Nechcela som tým povedať, že nenávidím Chrisa Browna. Niekoľko dní mi chodili vyhrážky, že ma zabijú," prezradila.

Nepríjemné správy jej posielali aj po tom, ako sa stala tvárou kozmetickej spoločnosti CoverGirl. "Po oznámení mi niekto na Twitteri napísal: 'Škoda, že ti tú suku z tváre nemôžu vymazať Photoshopom'. Keď to písali, asi boli všetci na seba hrdí. Ale to je naša spoločnosť, takíto teraz sme," zhrnula.

Šiesta štúdiovka speváčky s názvom The Truth About Love vyjde 17. septembra a hosťovať na nej budú Eminem či Lily Rose Cooper, ktorej umelecké meno bolo ešte donedávna Lily Allen.

Informácie zverejnila webstránka www.digitalspy.co.uk.

Zdroj: SITA
Foto: Pinkspage.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Pink