Anglická indiepopová kapela The xx predstavila skladbu Say Something Loving. Pieseň pochádza z ich tretej štúdiovky I See You, ktorá sa dostane do predaja už 13. januára. Členovia skupiny o novej ukážke z albumu informovali na Twitteri, kde zverejnili minútové video, v ktorom Romy Madley Croft a Oliver Sim spievajú karaoke novej skladby.

Video obsahuje aj zábery z oficiálneho klipu, ktorý však zatiaľ skupina nezverejnila. "Pred niekoľkými týždňami sme boli v Tokiu a natočili sme sa, ako spievame karaoke našej novej piesne Say Something Lovin. Veľmi sme sa pritom zabavili," napísali k videu. Skladbu potom zverejnili aj v štúdiovej verzii na rôznych streamovacích službách a dnes aj na Youtube.


The xx
nahrávali album I See You v New Yorku, Los Angeles, texaskej Marfe, Londýne a Reykjavíku, pričom prvým singlom z neho sa stala skladba On Hold, ku ktorej nakrútili aj videoklip. V americkej televíznej show Saturday Night Live potom v novembri naživo predstavili skladbu I Dare You. Kapela absolvuje vo februári a marci európske turné, v rámci ktorého zahrá aj 23. februára vo viedenskej Marx Halle.


Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: artwork

Súvisiaci interpreti: The xx