Rocková skupina Tublatanka už 8. februára na koncerte v Ateliéri Babylon pokrstí svoj album Cítim sa fajn - Najväčšie hity No. 3. Úlohy krstného otca sa zhostí Jožo Ráž, ktorý plánuje doraziť taxíkom, aby si mohol dať whisky.

"Jožo si starostlivo vyberá, čo bude krstiť, takže si chcel naše nové CD najskôr vypočuť. Pustil si ho, súhlasil a sľúbil, že na krst nepríde vlastným autom, ale taxíkom, aby sme si mohli spolu vypiť," prezradil Maťo Ďurinda.

Spevák a gitarista podľa vlastných slov hudobnú tvorbu Joža Ráža uznáva. Dokonca sa priznal, že v poslednom čase Elán často počúva. "Joža si vážim preto, čo v muzike dokázal, zložil a nahral. Viem oceniť dobrú muziku, chytľavú pesničku a jej trvalú hodnotu. A tú hodnotu skupina Elán naozaj má. Joža Ráža som si vybral aj preto, lebo má vždy svoj názor, ktorý sa nebojí povedať na verejnosti, aj keď sa to nie vždy všetkým páči. V tom sme si asi dosť podobní," dodal Ďurinda.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Okrem koncertu v Bratislave čakajú fanúšikov Tublatanky aj vystúpenia v Žiline (9. februára) a Košiciach (16. marca). Podľa slov kapely sa všetci prítomní môžu tešiť na dve hodiny trvajúcu šou, na ktorej okrem overených hitov zaznie aj singel Nový vírus.

Tublatanka - Svet v ohrození

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Súvisiaci interpreti: Tublatanka