Legenda slovenskej populárnej hudby sa po úspešnom minuloročnom turné a vydaní nového albumu na núdzu o ponuky od koncertných promotérov sťažovať nemôže. Elán však zároveň chce pre fanúšikov na Slovensku aj v Česku zostať vzácnym artiklom, a tak si kapela tento rok miesta na koncerty starostlivo vyberá.

Turné The Best Of vol. 2, v rámci ktorého sa Elán na jeseň predstavil v Prahe, Brne, Ostrave, Bratislave a Košiciach, si nenechalo ujsť približne 45-tisíc fanúšikov. Napriek tomu dopyt po kapele v oboch krajinách neutícha, a tak sa kapela rozhodla ísť tento rok aj do menších miest. "Sme na roztrhanie. Z Česka aj zo Slovenska sú na nás desiatky požiadaviek, ale my to musíme veľmi uvážlivo selektovať," povedal Jožo Ráž. Program Best Of je totiž postavený pre veľké koncerty, na ktorých si môžu fanúšikovia vychutnať rozšírenú zostavu hudobníkov, veľkolepý zvuk a výnimočnú atmosféru.

Aj preto sú zatiaľ na tento rok potvrdené len dve vystúpenia - prvé sa odohrá 22. mája na zimnom štadióne v Poprade, druhé 20. júna pod holým nebom na letisku v Holíči. Promotér letného koncertu si podľa manažmentu Elánu získal dôveru kapely najmä vďaka organizovaniu najväčšieho česko-slovenského hudobného festivalu Cibula Fest, ktorý patrí dlhodobo k najpopulárnejším letným festivalom. Openair koncert v Holíči bude výnimočný aj tým, že vďaka polohe na česko-slovenskej hranici bude elánovské hity pod pódiom spievať zmiešané publikum.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

"Chceme odohrať koncerty mimo miest ako Košice, Bratislava, Praha či Brno, aby sme sa priblížili aj k ostatným mestám v Česku a na Slovensku. Ponuku z Holíča sme sa rozhodli prijať, pretože výborne zapadá do konceptu produkcie manažmentu kapely. Elán miluje tak české, ako aj slovenské publikum a toto je možnosť mať na jednom koncerte fanúšikov z oboch krajín," hovorí Vladimír Moško z manažmentu kapely.

Ak chcete byť aj Vy súčasťou najväčšieho česko-slovenského koncertu Elánu v tomto roku, neváhajte. Lístky za zvýhodnenú cenu 19 eur si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk len do konca februára. Následne sa bude cena zvyšovať a na mieste budú stáť lístky 29 eur.

Vypočujte si aktuálny singel Elánu - Neodchádzaj (duet s Lo Hrůzovou):


Zdroj: PR / Access Production

Súvisiaci interpreti: Elán