Americká speváčka a herečka Beyoncé a jej manžel, raper Jay Z, čakajú dvojčatá. Tridsaťpäťročná rodáčka z Houstonu o tom informovala prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej si drží bruško, aké by už na verejných podujatiach tak ľahko neutajila. A jeden veľký hudobný večer je tu už o pár dní...

"Radi by sme sa s vami podelili o našu lásku a štastie. Boli sme dvojnásobne požehnaní. Sme nesmierne vďační, že sa naša rodina rozrastie o ďalších dvoch členov a ďakujeme vám za vaše milé priania," napísala Beyoncé k fotografii, ktorá okamžite po zverejnení obletela sociálnych siete a médiá po celom svete.

Nechcela zatieniť hudbu svojím súkromím 

Speváčka svoje tehotenstvo odhalila necelé dva týždne pred účasťou na odovzdávaní cien Grammy, kde má 12. februára vďaka najväčšiemu počtu nominácií šancu stať sa hlavnou hviezdou večera. Ako pre magazín US Weekly uviedol zdroj z jej okolia, o veľkej novinke v súkromnom živote sa rozhodla informovať ešte pred "najväčšou nocou hudby" z viacerých dôvodov. Jedným z nich je, že počas skúšok na vystúpenie, ktoré ju čakajú v najbližších dňoch, by sa jej tentokrát tehotenstvo sotva podarilo utajiť. Po oznámení veľkej správy svetu sa bude môcť plne sústrediť na svoj výkon, keďže už nemusí nič skrývať.

Zároveň nechcela, aby sa všetka pozornosť médií počas Grammy strhla na jej súkromie, tak ako tomu bolo v roku 2011, keď radostnú novinu o očakávaní prvého potomka, dnes päťročnej dcérky Blue Ivy, odhalila na konci svojho vystúpenia priamo počas udeľovania cien MTV Video Music Awards. Tentokrát sa rozhodla o svojom tehotenstve prehovoriť v predstihu, aby galavečer najprestížnejších hudobných cien bol v jej prípade naozaj najmä o hudbe a aby sa namiesto jej rodiny viac pozornosti venovalo nahrávkam, vystúpeniam a úspechom jej i ostatných umelcov.

V jej prípade však kariéru a súkromie možno oddeliť len ťažko, veď aj samotný minuloročný oceňovaný album Lemonade, za ktorý získala deväť nominácií na zlaté gramofóniky, je inšpirovaný údajnou neverou, ktorej sa dopustil Jay Z, a následnou manželskou krízou. Tá je však zrejme už definitívne zažehnaná a do rodiny najslávnejšej dvojice v súčasnom hudobnom biznise čoskoro pribudnú ďalší dvaja členovia.

Aktualizácia (13:10): Od zverejnenia fotografie neprešiel ani jeden celý deň a už je najpopulárnejšiu fotkou v celkových štatistikách Instagramu. Snímku zverejnila pred sedemnástimi hodinami a odvtedy nazbierala rekordných vyše 7,6 milióna "páčikov". Správa tiež vyvolala milióny reakcií na Twitteri. Niektoré z nich sú celkom vtipné, napríklad "už sa nemôžem dočkať, až uvidím červenú a žltú Ivy" (narážka na "farebné" meno prvej dcéry speváčky a rapera). A tu je pár ďalších:

Jedno dieťa som už mala, nemôžem to zopakovať, musím to prekonať. Dvojičky!
(Ale na Pharrella sa nechytá...)


Beyoncé odchádza z fotenia pre Instagram.

Svet sa rúti do záhuby, preto Beyoncé spravila ďalšie dve Beyoncé.


Narážka na jej skôr ohlásené koncerty na festivale Coachella, ktorý bude počas dvoch víkendov v apríli.

Text: Hudba.sk, pm (zdroj: SITA, Usmagazine.com)
Foto: Instagram.com/beyonce

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, Jay-Z