Česká speváčka Dommi na prelome roku zverejnila druhý singel Beyond The Stars. V českých rádiách patrí už medzi päť najhranejších domácich skladieb. V medzinárodnej konkurencii figuruje v Čechách v IFPI TOP 100 na devätnástom mieste.

Finalistka poslednej Česko-Slovenskej SuperStar po skončení televíznej súťaže podpísala nahrávaciu zmluvu s vydavateľstvom Warner Music a vydala singel Homeland. Pieseň pre ňu vyprodukovali The Carsleepers a Dommi si spoluprácu s produkčnou a skladateľskou dvojicou veľmi pochvaľovala. Preto niet divu, že s ňou natočila aj aktuálnu novinku Beyond The Stars. "Keď mi chalani prvýkrát pustili demonahrávku, hneď som vedela, že túto pesničku chcem robiť. Tempovaž voľnejšie veci mi sedí, cítim sa v nich lepšie," priznáva Dominika. "A finálna verzia sa mi veľmi páči."


Ako asi každému hudobníkovi, tak aj Dominike chýba priamy kontakt s fanúšikmi: "Veľmi som sa tešila na samostatné koncerty. Stihli sme ale odohrať len niekoľko spoločných vystúpení s ďalšími účastníkmi SuperStar. Uvidíme, čo sa bude diať v tomto roku." Prípravu ale rozhodne nepodceňuje. Postavila si domáce štúdio a skúša zhudobniť vlastné nápady. "Nie je to nič veľké - počítač, zvukovka, mikrofón," hovorí talentované dievča. "Každopádne sa chcem už čoskoro pochváliť aj s niečím autorským," dodala.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Text správy sme upravili.

Foto: Radek Kudláček