Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen zverejnila dve nové piesne. Prvou z nich je skladba Now That I Found You, ktorej časť už predstavila v promo videu na novú sezónu reality šou Queer Eye (2018). Ďalšou je nahrávka No Drug Like Me.

"Now That I Found You je o vytržení, do ktorého sa dostanete, keď nová láska začne meniť váš život. Je to ako rauš, rauš je lepší ako akákoľvek droga. To ma vedie k No Drug Like Me, ktorá je sľubom, ktorý som dala láske vo všeobecnosti. Keď sa mi dobré veci dostanú do cesty, vždy sa snažím byť citlivá a odvážna a ukázať všetko zo seba," opísala svoje najnovšie počiny interpretka. Jepsen vlani v novembri zverejnila singel Party for One. Tridsaťtriročná speváčka vtedy zároveň potvrdila, že na tento rok pripravuje nový album.
  
Carly Rae Jepsen skončila v roku 2007 na treťom mieste v šou Canadian Idol. O rok neskôr vydala debutový album Tug Of War, avšak slávu jej priniesla až skladba Call Me Maybe, s ktorou dobyla britský aj americký singlový rebríček. Pieseň pochádza z EP nahrávky Curiosity (2012) a nachádza sa aj na jej druhej štúdiovke Kiss (2012). V roku 2015 vydala tretí album Emotion a v roku 2016 EP Emotion: Side B.



Zdroj: SITA (Pitchfork.com, archív)
Foto: Carlyraemusic.com

Súvisiaci interpreti: Carly Rae Jepsen