Adam Ďurica si na tento rok pripravil pre svojich fanúšikov prekvapenie. Projekt Adam Ďurica Symphonic Big Band Orchestra prinesie jeho najväčšie hity v úplne nových, doteraz nevypočutých aranžmánoch na dvoch novembrových koncertoch v Košiciach a Bratislave.

"Už pri prvej sérii minuloročných akustických koncertov som začal uvažovať, že na rok 2020 by som chcel pripraviť niečo výnimočné, niečo nové a veľké. Postupne to naberalo stále jasnejšie obrysy a toto je výsledok," hovorí Adam Ďurica. Jeho piesne zaznejú v doprovode 25-členného orchestra a ďalších profesionálnych hudobníkov. Aranžmány piesní pripravil Adrian Harvan.

Na exkluzívnych koncertoch v Košiciach a v Bratislave sa predstavia aj špeciálni hostia Katarína Knechtová a Lukáš Adamec. "Katka a Lukáš sú výnimoční speváci so zlatom hrdle a už roky dokazujú, že patria k najlepším na slovenskej scéne. Okrem toho som s nimi doteraz nemal žiadnu hudobnú spoluprácu a myslím, že dozrel čas na to, aby títo výnimoční hudobníci boli súčasťou môjho výnimočného koncertu."

Adam Ďurica Symphonic Big Band Orchestra:

23. 11. - Košice, Hádzanárska hala Slavomíra Šipoša
26. 11. - Bratislava, Incheba Expo Bratislava (hala C)

Vstupenky:  

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Michal Zahornacký

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica