Americká speváčka Katy Perry prezradila názov 3D filmu, ktorý by sa mal do kín dostať ešte tento rok. Ako hviezda uviedla na červenom koberci pred sobotným udeľovaním Nickelodeon Kids Choice Awards, snímka dostane názov Katy Perry: Part of Me.

Súčasťou filmu o Katy Perry budú zábery z koncertu, ale aj skutočný príbeh jej dospievania a cesty k sláve. O snímku má záujem produkčná spoločnosť Magical Elves, ktorá sa primárne zaoberá oblasťou televíznych reality šou, podieľala sa však aj na produkcii úspešného dokumentu Justin Bieber: Never Say Never (2011).

Názov Part Of Me nesie pripravovaného filmu aj aktuálny singel, s ktorým speváčka minulý týždeň dobyla britský singlový rebríček. Pieseň je prvým singlom z reedície tretej speváčkinej štúdiovky Teenage Dream, ktorá vyšla pred týždňom pod názvom Teenage Dream: The Complete Confection.

Katy Perry - Part Of Me

Rodáčku z Kalifornie preslávila v roku 2008 pieseň I Kissed a Girl z albumu One of the Boys (2008). Naspievala ďalšie veľké hity ako napríklad Hot n Cold, Firework, Teenage Dream, California Gurls či Last Friday Night (T.G.I.F.). Čiastočne sa venuje aj herectvu. Prepožičala hlas svojej animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989), ale aj Šmolinke v snímke Šmolkovia (2011). Hosťovala tiež v americkom seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2011).

V súčasnosti sa rozvádza s anglickým komikom Rusellom Brandom.

Informácie zverejnila webová stránka Hollywoodreporter.com.

Zdroj: SITA
Foto: Katyperry.com

Súvisiaci interpreti: Katy Perry