Britská speváčka Adele bola "schopná vraždiť", keď pracovala na albume 21 (2011). Prezradila to v pripravovanej biografii Someone Like Adele, ktorú citoval denník The Independent.

Tieto emócie v nej dokázal vzbudiť producent Paul Epworth, ktorý je podpísaný pod troma skladbami, vrátane megahitu Rolling in the Deep. "Nebývam nahnevaná, ale vtedy som bola schopná vraždiť. Prišla som do štúdia s plačom a povedala som 'Napíšme smutnú pieseň'," uviedla. "A on na to: ''V žiadnom prípade! Chcem divokú melódiu. Buď mrcha," prezradila o spolupráci s Epworthom, ktorý v posledných rokoch spolupracoval aj s Florence and the Machine, Friendly Fires, Foster The People, Cee Lo Greenom či s novým objavom Azealiou Banks.

"Keď sa nahnevám poriadne od srdca, cítim ako mi prúdi krv po celom tele... Stále som hovorila, 'Nasleduj môj tep, Paul!', a beat tej skladby bol ako tep môjho srdca... Stále sa zrýchľoval a zrýchľoval," spomína Adele na štúdiovú session s producentom, na ktorej vznikla pieseň Rolling in the Deep.

Adele - Rolling in the Deep

Adele svoj mimoriadne úspešný album 21 na trh uviedla v januári 2011. Doteraz z neho vydala okrem Rolling in the Deep aj single Someone Like You, Set Fire to the Rain a Rumour Has It. Dvadsaťtriročná speváčka za svoju druhú nahrávku získala Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež Brit Award v kategórii Najlepší britský album. Doteraz z neho na celom svete predala viac ako 18 miliónov kópií.

Informácie pochádzajú z webovej stránky Digitalspy.co.uk.

Zdroj: SITA, Entertainmentwise.com
Foto: AP Photo/Joel Ryan

Súvisiaci interpreti: Adele