Barbadoská speváčka Rihanna v rozhovore pre britskú edíciu magazínu Elle vyhlásila, že je momentálne ako partnerka Chrisa Browna veľmi šťastná. Podľa jej slov obaja dozreli a teda už vedia, ako vzťah nepokaziť. "Sme vďační za nový začiatok. Teraz chceme presne toto - úžasné a nezlomné priateľstvo," vyhlásila.

Odpovedala tiež na otázku, prečo sa rozhodla vrátiť sa k spevákovi, ktorý na ňu v roku 2009 fyzicky zaútočil. "Mám na to svoje dôvody, veľmi veľmi osobné dôvody. Podstatné je to, že ho poznám. Ten pocit nekonečnej lásky nemáte s hocikým, takže ak to cítite, nechcete sa toho vzdať. S určitosťou môžem povedať, že práve s ním takýto vzťah mám," uviedla.

Podľa jej slov to však neznamená, že akceptuje jeho útok spred štyroch rokov. "Keď je to raz nesprávne, tak je to nesprávne, je jedno kto to urobí," vysvetlila. Rihanna prezradila aj to, že premýšľa nad svadbou a materstvom. "Pravdepodobne budem mať dieťa. Kto bude otcom? To vám nepoviem, nie je to moja vec, je to v božích rukách," povedala.

Prečítajte si: Rihanna v novom videoklipe išla donaha. Fanúšikov pozýva do svojej vane

Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com)
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Rihanna