Päťnásobný držiteľ titulu TOP DJ sveta podľa poslucháčskej ankety magazínu DJ Mag sa po necelom roku opäť vracia na Slovensko. Po dvoch vystúpeniach v Bratislave a minuloročnej šou v Košiciach si môžu fanúšikovia tranceového kráľa užiť na Zlatých pieskoch.

Veľká tanečná akcia s názvom Only Open Air zažije svoj druhý ročník už 29. júna. Po minuloročnom headlinerovi, ktorým nebol nik iný, ako jeden z najpopulárnejších dídžejov sveta Tiësto, zahrá tento rok pod holým nebom nemenej slávny Holanďan Armin van Buuren. "Na Slovensku hral trikrát, ale ešte nikdy nevystupoval na open air podujatí. Preto sme si istí, že jeho šou 'pod hviezdami' dostane nový rozmer a každý, kto sa príde na Zlaté piesky zabaviť, bude odchádzať s nezabudnuteľným zážitkom," uviedol Ľuboš Virág z usporiadateľskej agentúry Celebration.

Spolu s Arminom van Buurenom sa na akcii predstaví spolu trinásť interpretov. Ďalšími zatiaľ potrvdenými menami sú Ashley Wallbridge, Blake Jarrell, Jerome Isma-Ae, Sander Kleinenberg, Barnes & Heatcliff, Philip Straub a Sterbinszky.

Nový album spropagoval koncertom pre kráľovskú rodinu

Hviezdny dídžej príde do Bratislavy s čerstvou novinkou Intense. Album vyšiel 3. mája na labeli Armada Music, ktorý Armin založil pred 10 rokmi spoločne s dvojicou spolupracovníkov Maykel Piron a David Lewis. Z novinky predstavil ešte v januári skladbu Waiting for the Night, v ktorej hosťuje speváčka Fiora, prvým oficiálnym singlom je skladba This Is What It Feels Like, ktorej hosťom a spoluautorom je kanadský spevák Trevor Guthrie. K obom piesňam už zverejnil oficiálne videoklipy.

Jedinečným promom pre jeho nový album však bolo najmä vystúpenie pre holandskú kráľovskú rodinu. Armin van Buuren ho absolvoval 30. apríla spoločne s Royal Concertgebouw Orchestra, pozrite si HD záznam z tejto exkluzívnej udalosti, ktorej sa zúčastnili desaťtisíce ľudí.

Exkluzívny predaj lístkov na Only Open Air 2013:
  Predpredaj.sk


Text: Hudba.sk
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Armin Van Buuren