Prípravy zajtrajšieho koncertu skupiny Lucie, na ktorý sa chystá viac ako 12-tisíc fanúšikov, sú už v plnom prúde. Organizátori médiám poskytli zábery zo stavby pódia na štadióne City Arena a zverejnili informácie týkajúce sa bezpečnosti počas podujatia.

Počas trvania koncertu bude štadión prísne strážený bezpečnostnou službou, ktorá bude dohliadať na dodržiavanie poriadku. Organizátor si vyhradzuje právo nevpustiť na štadión, prípadne vyviesť z areálu štadióna osoby, ktoré budú v podnapitom stave, pod vplyvom drog a iných omamných látok. Do priestorov konania koncertu je zakázané nosiť fľaše, plechovky, jedlo, pyrotechnické predmety, dáždniky (v prípade nepriaznivého počasia organizátor odporúča pršiplášte), kamery a fotoaparáty, zvieratá, predmety ohrozujúce bezpečnosť ostatných návštevníkov a zbrane akéhokoľvek druhu.

"Veríme, že naši návštevníci budú dodržiavať bezpečnostné pokyny a usmernenia zo strany organizátorov a naplno si užijú skvelú atmosféru koncertu," hovorí Pavol Adamec, predseda predstavenstva City Arena. Pre návštevníkov koncertu budú k dispozícii všetky bufety City Areny spolu s ďalšími šiestimi stánkami s občerstvením priamo na ploche. Nápoje a jedlo sa budú predávať za peniaze, nie za žetóny, ako tomu bolo napríklad v prípade nedávneho koncertu Depeche Mode v Bratislave.

Pozrite si časozberné video z prípravy pódia a plochy na státie:



Mimoriadny vlak i špeciálne autobusové lístky

Organizátori pre mimotrnavských motorizovaných návštevníkov zverejnili mapu s parkoviskami, ktoré budú v sobotu prístupné. Prosia však o skorý príchod, rešpektovanie dopravného značenia a pokynov mestskej a štátnej polície a trpezlivosť pri odchode najmä z podzemných parkovísk.

Z Bratislavy bude v sobotu ideálnym spôsobom dopravy do Trnavy mimoriadny vlak, ktorý je pre veľký záujem posilnený o ďalšie vozne. Vypravený bude z Hlavnej stanice v sobotu 3. júna o 18:55. Zakúpený cestovný lístok k platnej vstupenke na koncert v symbolickej cene 2 eurá bude platiť aj na spiatočnú cestu s odchodom o polnoci z trnavskej vlakovej stanice. Na koncert sa dajú kúpiť aj špeciálne autobusové lístky

"Tešíme sa na fantastickú hudobnú šou. Veríme, že tento koncert poteší fanúšikov Lucie z celého Slovenska," povedal pri nedávnej návšteve Slovenska spevák skupiny David Koller. "Do Trnavy prichádzame s plnou výbavou, nejdeme na žiaden okresný prebor. Zavŕšime tu naše oslavy tridsiatich narodenín," dodal klávesista Michal Dvořák


Vstupenky:  Predpredaj.sk

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Ľudovít Tóth z agentúry Event2All.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Lucie