O speváckych kvalitách Céline Dion snáď nikto nepochybuje. Nie je to však jediné, čo na nej fanúšikovia milujú. Nedávno si sadla na sedadlo spolujazdca zabávača Jamesa Cordena a ukázala, že nemá problém spraviť si zo seba srandu. V Carpool Karaoke si okrem svojich veľkých hitov zaspievala aj krátke úryvky piesní od iných hudobných hviezd.

Hudobná šou Carpool Karaoke bola vždy viac o zábave než o speve, z času na čas sa však pred kamerou objavia umelci so skutočne výnimočným talentom, aby ukázali, že aj oni vedia spevom nielen vyvolávať zimomriavky, ale aj baviť. Do tejto kategórie patrí určite aj jedna z najväčších speváckych ikon v populárnej hudbe Céline Dion.

Svojho "celebritného šoféra" hneď v úvode poriadne rozosmiala, keď na každú jeho poznámku reagovala spevom známej skladby. Pri otázke, či je vzrušená (v zmysle nadšená - excited) pohotovo zanôtila nesmrteľný hit I'm So Excited od The Pointer Sisters a keď James Corden spomenul, že mu v kúpeľni prasklo potrubie, aby sa presvedčil, či vie hudobne okomentovať naozaj čokoľvek, pobavila refrénom Work od Rihanny. Neskôr zase "dramaticky" zaspievala škôlkársky virál Baby Shark Dance.


Zaspomínala si aj na odvrátenú stranu slávy

Kvôli kanadskej speváčke si to obľúbený moderátor namieril do Las Vegas, kde speváčka v týchto dňoch finišuje svoje dlhoročné koncertné angažmá v hoteli The Colosseum Ceasars Palace. Prvý koncert tu Céline odohrala ešte 15. marca 2011. Posledná šou ju čaká už budúcu sobotu - 8. júna.

Ako býva dobrým zvykom, James Corden aj tentokrát svojej spoločnosti uštedril niekoľko otázok na telo. U Céline zabrdol aj do toho, aké to je byť slávnou. "Je tu jedna vec. Keď sa narodilo moje prvé dieťa a ešte som ho nemala v náručí. Pozrela som sa doľava a tam bola televízia, v ktorej lekár v živom prenose ukazoval krásneho a zdravého chlapca. Moje dieťa bolo v televízii a ja som ho ešte ani nedržala," priznala 51-ročná speváčka.

Provizórny Titanic a vtipný bonus

V závere aktuálneho dielu Carpool Karaoke pochopiteľne odznel aj najväčší hit Céline Dion My Heart Will Go On. Podľa Jamesa nebolo jeho auto hodné toho, aby tam takáto veľká pieseň odznela, a tak mu Kanaďanka navrhla niečo lepšie - skladbu si spoločne zaspievali na čele provizórneho Titanicu, priamo uprostred známej tancujúcej fontány pred hotelom Bellagio.

Fanúšikov Titanicu určite pobavil James Corden prezlečený za Leonarda Di Capria, či scéna, kde Céline Dion hádže do vody povestný šperk, známy ako "Srdce oceánu". Všetko pritom mohlo dopadnúť úplne inak. James totiž zistil, že zabudol natankovať a dochádza mu benzín. Svoju spolujazdkyňu tak pár desiatok sekúnd nechal čakať v aute, pričom ona nemala na výber a musela si vypočuť svoj veľký hit o samote All By Myself.


Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/celinedion

Súvisiaci interpreti: Celine Dion