Americká herečka a speváčka Ariana Grande zverejnila názov a termín vydania svojej druhej štúdiovky. Novinka 21-ročnej interpretky dostala názov My Everything a do predaja sa dostane 25. augusta. Grande to prezradila v rozhovore pre iHeartRadio.

Speváčka už z albumu vydala singel Problem s hosťujúcou austrálskou raperkou Iggy Azaleou. Druhým singlom bude pieseň Break Free, ktorú nahrala s rusko-nemeckým hudobníkom Zeddom. Na albume sa podieľal aj raper Big Sean, s ktorým speváčka nahrala duet Best Mistake. Grande sa okrem toho spoločne s Nicki Minaj objaví aj v piesni anglickej speváčky Jessie J. Skladba bude niesť názov Bang Bang a na svetlo sveta by sa mala dostať 29. júla.

Ariana Grande sa narodila na Floride, no jej rodičia pochádzajú z Talianska. Už ako dieťa začala hrať v divadle Boca Raton Little Palm a v roku 2008 účinkovala v broadwayskom muzikáli 13, pričom za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala najmä vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v troch seriáloch. Okrem toho sa predstavila napríklad aj vo filme 7 Secrets with Victoria Justice (2010). Ako speváčka debutovala vlani albumom Yours Truly.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/arianagrande - Jones Crow

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande