Už tretie leto po sebe sa na Zemplínskej Šírave môžeme tešiť na poriadnu dávku slovenského rapu. Vibe Festival sľubuje overený line-up plný energických rapových koncertov a v neposlednom rade veľa kvalitnej zábavy.

Organizátori si dali záležať, aby sa v programe tohtoročného Vibe Festivalu objavili zaujímavé mená zo slovenskej rapovej scény. Na Moteli Kamenec v termíne od 13.7.-15.7. sa predstaví Ego, ktorý vydal v závere minulého roka album Precedens, ale chýbať nebude ani jeden z najrotovanejších raperov Kali, ktorý dorazí so svojim dvorným DJ-om Petrom Pannom.

Návštevníci Vibe Festivalu sa môžu tešiť tiež na vystúpenie rapera menom Majself, ktorý príde spoločne so svojim producentom Grizzlym.  


Medzi to najlepšie na domácej rapovej scéne patria aj raperi zo zoskupenia DMS - Separ a Dame, ktorí sa tento raz predstavia na osobitých koncertoch. Sľúbujú však, že zaznejú najväčšie hity DMS, ale aj skladby z ich sólových albumov Pancier či Selfmade.

Medzi vystupujúcimi bude aj Pil C, ktorý vstúpil na scénu v roku 2014 a v aktuálnom období má na konte už dva sólové albumy. Mnohých fanúšikov potešila správa, že na Vibe prvýkrát vystúpi aj člen labelu FCK THEM Gleb, ale nebude chýbať ani DalybRadikal Chef, ktorý dáva do svojich koncertov veľa energie a predstaví aj kúsky zo svojho posledného albumu Freeride II.

Vibe Festivalom bude na pódiu sprevádzať ako moderátor Johnny Mečoch. Lístky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Vstupenky: Predpredaj.sk


Zdroj: Predpredaj.sk
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Ego