Speváčka Lara Morr vydala v septembri minulého roka debutový album Múza. Teraz prichádza s novým singlom s názvom Offline, ktorého atmosféra a vibe má poslucháčom navodiť pocit absolútnej pohody. Text, melódia a harmónia sú rukopisom Lary Morr, hudobnú produkciu má na starosti David Vostrý.


Svoj zamatový hlas a autorský rukopis predstavila mladá speváčka a skaldateľka už prostredníctvom predchádzajúcich singlov Poď so mnou tam, Múza, Letíme preč a debutového albumu Múza. Jej nová skladba Offline prináša nový hudobný prúd a absolútnu pohodu. Choreografie sa chopila Nika Ladzianska. O vizuálnu stránku videoklipu novinky Offline sa postarala talentovaná Albi.

"Stále sa za niečím ženieme, sme neustále na mobiloch, ktoré sa stali závislosťou a pritom zabúdame vnímať prítomnosť. Je občas potreba vypnúť a zresetovať hlavu, jednoducho byť Offline," opisuje pieseň speváčka Lara Morr.


Lara Morr, vlastným menom Veronika Morávková, absolventka JAMU v Brne, je mladá talentovaná slovenská speváčka so zamatovým charizmatickým hlasom. Nedávno na seba upozornila svojím debutovým albumom Múza. Aktuálne pôsobí v pražských divadlách ako herečka a speváčka. Jej hudba sa nesie v štýle R´n´B, popu i jazzu. Píše si vlastné texty, melodické linky občas i harmónie a dokonca aj scenáre k videoklipom.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Veronika Morávková. Text správy sme upravili.