Slovenský spevák Richard Müller bude mať 6. septembra narodeniny, veľkú "verejnú oslavu" však bude mať až 28. septembra. A nebude to obyčajná oslava, ale Americká narodeninová párty pri príležitosti výročia narodenia Jacka Daniela.

"Nemám rád oslavy narodenín, ale na túto sa teším. Zahrám s mojou kapelou rockovejšie verzie svojich hitov. Budem rád, keď sa ľudia natoľko odviažu, že si navzájom urobíme dobre," teší sa Richard Müller na koncert, na ktorý si odskočí z českej časti turné Hlasy. V bratislavskej Inchebe vystúpi na jednom pódiu spolu so skupinami Para, Chiki Liki Tu-a a The Cellmates.

Podávať sa budú tradičné americké jedlá a piť sa bude Tennessee whiskey. Akciu prídu podporiť aj fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang Clubu Slovakia a vlastníci amerických motoriek z motorkárskych klubov. "Mám rád Ameriku. Dokonca už dnes oveľa radšej ako samotný New York mám rád stred Ameriky - Texas. Road 66, také tie americké klasiky, staré americké autá. To sa síce všetko dá zadovážiť aj tu, ale tu to nie je ono. Veď kde by ste zaparkovali s takým veľkým Lincolnom, to je za dve parkovacie miesta," žartoval čoskoro 52-ročný spevák.

Hostiteľom večera bude Michal Hudák a na pódiu mu budú pomáhať aj ďalší moderátori Junior a Marcel. Na americkú párty by mali zavítať aj herci Andrej Hryc a Robo Roth. Účastníci oslavy si budú môcť zahrať aj Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo sledovať súťaž pre barmanov. Pre každého návštevníka má oslávenec Jack Daniel pripravený špeciálny darček.

Vstupenky: Predpredaj.sk

Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková zo spoločnosti Propaganda House.

Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Richard Müller