Po tom, ako skončil v base predstavil svetu svoju novú pesničku len krátko po tom, ako sa dostal von na kauciu. O tom, kedy bude súdne pojednávanie zatiaľ agentúry mlčia.

Americký r'n'b spevák Chris Brown zverejnil novú pieseň s názvom What Would You Do?. Dvadsaťsedemročný interpret tak spravil iba niekoľko hodín po tom, ako ho prepustili na kauciu 250-tisíc dolárov z väzenia, kam sa dostal pre údajné vyhrážanie sa so strelnou zbraňou.

Skladba What Would You Do? by mala byť druhou ukážkou z Brownovho pripravovaného albumu Heartbreak On A Full Moon, z ktorého už v máji predstavil singel Grass Ain't Greener. Termín vydania novinky však zatiaľ nezverejnil.




Browna zatkli v utorok po tom, ako istá Baylee Curran v skorých ranných hodinách miestneho času zavolala políciu s tým, že spevák na ňu namieril zbraň. K incidentu podľa jej slov došlo na párty v spevákovom dome v kalifornskej Tarzane, keď začala obdivovať diamantovú retiazku jedného z Brownových kamarátov. Spevák jej následne povedal, aby odišla preč a namieril na ňu zbraň.   Keď sa však snažila odísť, Brown od nej žiadal, aby podpísala dohodu o mlčanlivosti. Curran to ale odmietla a následne z domu odišla. Krátko nato prišli na miesto policajti, ktorých však Brown odmietol vpustiť do rezidencie bez súdneho povolenia.

Počas takmer štrnásťhodinového obliehania políciou zverejnil prostredníctvom služby Instagram tri teraz už zmazané videá, v ktorých tvrdil, že je nevinný.  

Okrem toho údajne vyhodil z okna tašku, v ktorej boli dve zbrane a drogy. Vyšetrovateľom sa podarilo dostať do domu až popoludní, pričom odtiaľ vyviedli viacero osôb. Browna následne zatkli a previezli na policajnú stanicu, odkiaľ ho po niekoľkých hodinách prepustili na kauciu.   

Zdroj: SITA
Foto: SITA/Scott Roth/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Chris Brown