Spevák a skladateľ Juraj Peták, známy ako frontman momentálne nefungujúcej kapely Purist, odštartoval koncom minulého roka sólovú dráhu. V projekte Lannne sa cez sólovú gitaru vracia ku koreňom, ktoré spojil s elektronickou produkciou v podobe beatov a pulzujúcich basových liniek.

Singel Sanity pochádza z päťskladbového debutového EP NNN. Písmená symbolizujú hudobné huntie New Narrative Necessary, sú teda odkazom hľadania vlastného hudobného štýlu a naratívu.

"Skladba Sanity má z môjho prvého EP myslím jediná aj klubový potenciál, čo sme chceli využiť. Ako jeden z architektov festivalu Grape som sa chytil príležitosti využiť deň pred podujatím, teda čas, kedy sú všetky hudobné stany už postavené a treba ich otestovať," prezradil Juraj Peták alias Lannne.

"Videoklip je jednoduchý zostrih nášho hrania štúdiovej nahrávky s kvalitou veľkého pódia, LEDkovej steny a skvelého osvetlenia. Klip sa nesnaží povedať veľa, má zachytiť nočnú atmosféru skladby a skôr naladiť diváka na to, aby si vypočul viac z mojej tvorby," dodáva.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Juraj Peták. Text správy sme doplnili.