Z domu, v ktorom žila zosnulá hviezda Amy Winehouse, ukradli oblečenie v hodnote 130-tisíc libier (v prepočte 161 200 eur). Z jej šatníka zmizli šaty, ktoré si hviezda obliekla na svadbu s Blakeom Fielder-Civilom v roku 2006 a ďalšie s motívom novín, ktoré mala na sebe v ten istý rok na jednom z koncertov.

"Dom v Camdene je predaný a všetok jej majetok bol označený, očíslovaný a pripravený na uskladnenie na iné miesto. Proces sťahovania vecí, počas ktorého došlo ku krádeži, trval dva dni," povedal pre The Sun otec speváčky Mitch Winehouse.

"Vedelo o tom len pár ľudí. Teraz prechádzame všetko ostatné, aby sme zistili, či ešte niečo nezmizlo. Je mi zle z toho, že niekto ukradol tak emočne hodnotnú vec," dodal.

Šaty mali byť vydražené a výťažok z aukcie mal poputovať na konto Nadácie Amy Winehouse, ktorá pomáha ľuďom zbaviť sa závislosti. Predpokladalo sa, že svadobné šaty by sa vydražili za 100-tisíc libier (124-tisíc eur) a koktailové šaty s motívom novín ohodnotili na 30-tisíc libier (37 200 eur).

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo / Victor R. Caivano

Súvisiaci interpreti: Amy Winehouse