Sotva prešiel týždeň odkedy obľúbený spevák a skladateľ zverejnením fotiek so svojou tehotnou manželkou Kristínou fanúšikov informoval o očakávaní prvého potomka, a už je to tu. Radosť Adama Ďuricu je o to väčšia, že jeho synček prišiel na svet práve v deň jeho 31. narodenín, vo štvrtok 1. novembra.

"Na moje dnešné narodeniny som dostal od svojej manželky tohto krásneho chlapca! Najkrajší dar! My dvaja už budeme oslavovať navždy spolu. A chcem sa poďakovať skvelému personálu v trnavskej pôrodnici za profesionálny a ľudský prístup," napísal Adam Ďurica na Facebooku. Zároveň zverejnil fotografiu z pôrodnice aj synovo meno Timotej.



Adamovi a jeho polovičke sa očakávanie bábätka darilo pred verejnosťou tajiť až takmer do konca. Informoval o tom až koncom októbra, len desať dní pred jeho narodením. "Sme naozaj šťastní. S Kikou príchod bábätka vnímame ako prirodzený vývoj nášho vzťahu a veľmi sa z toho tešíme. Cítim, že môj život naberá celkom nový rozmer. Moja tridsiatka už pre mňa navždy bude najprelomovejším rokom," priznal spevák.

S fanúšikmi skvelú novinku zo súkromia aj úspech svojho nedávno vydaného piateho albumu 30 oslávi na dvoch koncertoch Veselo a spolu, ktoré sa uskutočnia koncom novembra v Bratislave a Košiciach. Okrem neho v oboch mestách vystúpi aj skupina Peter Bič Project a autor hitu Lúč BuranoWski s kapelou.

Koncerty Veselo a spolu:

27. 11. (19:00) - Bratislava, Ateliér Babylon
28. 11. (19:00) - Košice, Spoločenský pavilón

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Prečítajte si recenziu: Adam Ďurica zvážnel. Na albume 30 odkryl svoje vnútorné hodnoty


Text: Hudba.sk (zdroj: Facebook.com/adam.durica.1, archív)
Foto: Branislav Šimončík / Facebook.com/adam.durica.1 (koláž Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica