Už 13. novembra sa v bratislavskom klube MMC zastaví žijúca legenda heavy metalu Udo Dirkschneider. Najskôr pôsobil v dnes už kultovej kapele Accept, ale už dlhé roky funguje sólovo pod vlastnou značkou U.D.O. Tam mu od roku 2015 robí spoločnosť aj jeho syn, bubeník Sven Dirkschneider.


Spoločne nahrali videopozvánku pre slovenských fanúšikov, ktorým odkazujú, že tento koncert bude nezabudnuteľných zážitkom a privezú so sebou najväčšiu šou v histórii kapely.


Pôvodne to malo byť turné na podporu albumu z roku 2021 s názvom Game Over, ale z dôvodu celosvetovej pandémie bolo odložené a U.D.O. medzičasom vydal nový album My Way (2022), ktorý je plný spevákových obľúbených coververzií od velikánov ako Led Zeppelin, AC/DC alebo Queen. K ich hitu We Will Rock You natočil vtipný videoklip a možno tento cover zaznie aj na koncerte v Bratislave spolu s ďalšími peckami.

A aby toho nebolo málo, koncertnú zostavu kapely na toto turné doplnil pôvodný basgitarista Accept Peter Bates, ktorý s kapelou nahral prvých 15 štúdiových albumov. 

Vstupenky sú ešte stále dostupné za zvýhodnenú cenu v sieti Predpredaj.sk. S nákupom však nečakajte na poslednú chvíľu, pretože sa rýchlo míňajú.

Facebook event 


U.D.O. vystúpi 13. novembra v MMC Zdroj: PR / Predpredaj.sk

Súvisiaci interpreti: U.d.o.