Český hudobník David Koller zverejnil videoklip k svojmu novému singlu s názvom Ani ty ani já. Vo videu, ktoré vzniklo pod režisérskou taktovkou Dominika Miškovského, si zahral aj známy český komik Lukáš Pavlásek.

Klip sa objavil na Kollerovom úplne novom YouTube kanáli, prostredníctvom ktorého chce hudobník komunikovať so svojimi fanúšikmi. Prinášať im bude hlavne novinky z nahrávania jeho pripravovaného štúdiového albumu, ktorý by sa na trhu mal objaviť už začiatkom budúceho roka. Na jeho produkcii sa podieľa Steve Lyon, známy aj vďaka spolupráci s Depeche Mode, The Cure, Paulom McCartneym či Recoil.

Prvou ochutnávkou z nahrávky je práve singel Ani ty ani já, ktorého videoklip vznikol v štúdiu Sono. Okrem Kollera a jeho kapely sa v ňom objavil aj známy český komik a herec Lukáš Pavlásek. "Ako herec som už natáčal na skokanskom mostíku, na idúcich lyžiach, zavesený na strome alebo preoblečený za lekára či za zahaleného teroristu. Všetky tieto kaskadérske kúsky však prekonalo natáčanie s Davidom Kollerom. Bol mi síce ponúknutý kaskadér, ale ja som hrdo odmietol, pretože som ako Belmondo a všetky náročné scény si točím sám," uviedol komik pre iDnes.cz.


Zdroj: iDnes.cz
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: David Koller