Britská rocková kapela The Rolling Stones zverejnila videoklip k piesni Ride 'Em On Down. V novinke sa predstavila herečka Kristen Stewart, ktorá tancuje s cigaretou na čerpacej stanici a užíva si divokú jazdu autom po Los Angeles.

"Na to, aby som súhlasila, stačilo len pár slov. Stones. Mustang z roku 1965. Sama v Los Angeles. Nakrúcanie bolo také dokonalé ako samotný nápad. Za deň sme L.A. roztrhali na kusy a mali sme k tomu pekelný soundtrack," uviedla Kristen Stewart na margo spolupráce s legendárnou kapelou. 26-ročná herečka je známa napríklad ako Bella Swan v upírskej ságy Twilight (2008 - 2012).


Skladba Ride 'Em On Down je coververziou piesne zosnulého Eddieho Taylora. Nachádza sa na albume Blue & Lonesome, ktorý skupina The Rolling Stones vydáva práve dnes. Nahrávka obsahuje celkovo dvanásť piesní, ktoré sú prerábkami bluesových hitov ďalších interpretov ako Jimmy Reed, Willie Dixon, Little Walter alebo Howlin' Wolf.

Novinka je prvou štúdiovkou kapely od roku 2005, kedy vyšiel album A Bigger Bang. Formácia nový album nahrala počas troch dní v londýnskych British Grove Studios. Na štúdiovke spolupracovali aj Eric Clapton, Darryl Jones alebo Chuck Leavell

Vypočujte si celý album na Deezeri:



Zdroj: SITA (Nme.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: The Rolling Stones