Predpredaj.sk v spolupráci s organizátormi festivalu Východná ponúka limitovaný počet 66 permanentiek na jeho 66. ročník za exkluzívnu vianočnú cenu 24 eur. Cena platí do vypredania alebo do 24. decembra.

Folklórny festival Východná je najstarší a najväčší festival ľudovej hudby, umenia a remesiel na našom území. Každoročne na prahu letnej turistickej sezóny v prvý júlový víkend v atraktívnom prostredí v blízkosti Vysokých i Nízkych Tatier ožijú bohaté ľudové tradície a ikonický amfiteáter v rázovitej obci Východná sa na niekoľko dní stane centrom slovenskej kultúry.

Z festivalu sa za viac než šesť dekád fungovania stala vrcholná prehliadka tradičnej ľudovej kultúry a jej folklorizovaných prejavov. Medzi viac ako 1500 účinkujúcimi v desiatkach umeleckých autorských programov sa každoročne prezentujú i víťazi celoštátnych súťažných prehliadok folklórnych skupín, súborov, detských súborov, ľudových hudieb, speváckych skupín, sólistov muzikantov i tanečníkov.

Zľavnené permanentky na festival Východná 2020 nájdete exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.


K festivalu Východná už neodmysliteľne patria aj ľudoví remeselníci, výrobcovia a umelci a v poslednom období sú divácky najzaujímavejšími interaktívne a zážitkové programy - tanečné, hudobné a spevácke workshopy, remeselné tvorivé dielne a programy pre deti.

Folklórny festival Východná je najväčšou oslavou pestrosti slovenského folklóru a jeho existencia významne prispieva k oživovaniu, zachovávaniu, tvorivému rozvíjaniu a verejnej prezentácii vzácnych hodnôt našej kultúry. Staňte sa aj vy súčasťou tejto oslavy, na ktorej tradície našich predkov oživujú nielen históriu, ale aj naše city. 

Vstupenky:  

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)