Americká raperka Nicki Minaj zverejnila videoklip k piesni Hard White. V novinke ju možno vidieť ako kráľovnú potemnelej krajiny, kde jej robia prítomnosť viaceré démonicky vyzerajúce postavy.

Skladba Hard White pochádza z albumu Queen (2018), ktorý vyšiel v auguste minulého roka. Okrem samotného obalu nahrávky sa Nicki Minaj prezentuje imidžom kráľovnej aj vo videoklipe Ganja Burn či vo vizuáli k piesni Woman Like Me od dievčenskej skupiny Little Mix, v ktorej hosťuje. Ďalšími singlami z jej štvrtej štúdiovky sú skladby Chun-LiBed (feat. Ariana Grande)Barbie Dreams a Good Form. Režisérom videoklipu Hard White je Mike Ho.

Nicki Minaj podporí svoj nový album na európskom turné, ktoré odštartuje vo februári. V rámci neho sa 22. februára predstaví aj na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Predskokanmi na koncerte budú americký raper Juice WRLD a domáci Majk Spirit. (viac info)


Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala kariéru mixtapeom Playtime Is Over (2007). Prvý album Pink Friday jej vyšiel v roku 2010 a v USA i vo Veľkej Británii zaň získala platinu. V roku 2012 vydala štúdiovku Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships. V roku 2014 nasledoval album The Pinkprint (2014) a jej zatiaľ posledným albumovým počinom je spomínaná nahrávka Queen, ktorá sa dostala na trh v auguste 2018.

Ako herečka sa Nicki Minaj predstavila v snímkach Jedna za všetky (2014) a Barbershop: The Next Cut (2016), pričom tiež prepožičala hlas Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012).

Lístky na koncert v Bratislave:  

Zdroj: SITA (Rollingstone.com, archív), Hudba.sk edit
Foto: reprofoto - Youtube

Súvisiaci interpreti: Nicki Minaj