Nový štúdiový album Kataríny Knechtovej s názvom Tajomstvá by sa v anglickej mutácii mal dostať i na celosvetový trh. "Momentálne hľadáme zahraničné vydavateľstvo, ktoré by nahrávku vydalo. Na albume budú rovnaké skladby, akurát v inom poradí. Navyše však nebude nič," uviedla speváčka v rozhovore pre agentúru SITA.

Nahrávka vznikla vďaka spolupráci s rakúskym producentom a spolupracovníkom Depeche Mode Christianom Eignerom. "Spolupráca s Christianom bola ako sen z mojej detskej izby. Zaujímavé na tom je, že prvýkrát, keď som sa mu ozvala, ma odmietol. To bolo v čase, kedy som odišla z kapely Peha a on mi povedal, že sa mám ešte čo učiť a že mám na sebe pracovať. Tri roky na to som sa mu opäť ozvala a vyšlo to," vysvetlila svoju cestu k známemu producentovi Katarína Knechtová.

Po vydaní anglickej verzie Tajomstiev by 30-ročná speváčka chcela skúsiť šťastie aj na koncertoch v zahraničí. "Na turné si bude treba počkať, ale určite by som si rada zahrala v Japonsku. Na druhú stranu si však nemyslím, že niekto vonku čaká na Katarínu Knechtovú. Tie piesne si časom určite nájdu cestu aj k poslucháčom v zahraničí a to je dôležité." Ďalšiu spoluprácu s Christianom Eignerom do budúcna nevylúčila, hoci podľa vlastných slov by rada skúsila niečo nové. "Som človek, ktorý má rád zmenu, takže nabudúce možno vydám úplne minimalistický album, na ktorom budem hrať iba na klavíri. Uvidíme," uzavrela.

Zdroj: SITA
Foto: Marianna Mihálkinová - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Katarína Knechtová