V obci Láb na Záhorí neďaleko Malaciek a Stupavy sa 23. mája už po štvrtýkrát uskutoční Lábsky Majáles, ktorý aj tento rok privíta skvelých hudobných hostí. Súčasťou programu budú kapely IMT Smile, Kollárovci, Inekafe či Sanchez Amsterdam.

Lábsky Majáles je jedným z prvých opean-air podujatí letnej sezóny, ktorej úvod patrí práve majálesom. Headlinerami toho Lábskeho budú IMT Smile či Kollárovci, ale aj stálica jednodňového festivalu - kapela Inekafe, ktorá si na podujatí zahrá už po štvrtýkrát. Okrem nich sa predstaví aj skupina Sanchez Amsterdam, ktorá pochádza zo záhoráckych Gbelov alebo charizmatický Ír Graeme Mark so skupinou The Natives.

Navštevníkom majálesu sa otvoria brány tesne po 13:00, kedy sa odohrá už tradičný exhibičný futbalový zápas s kapitánmi mužstiev Dodom Pražencom (organizátorom akcie, bubeníkom Inekafe) a starostom obce Láb, Mariánom Moravčíkom. Poobedný program bude sústredený na deti a na rôzne súťaže, aktivity pre fanúšikov, ale aj gurmánov, ktorí si prídu na Lábskom Majálese na svoje.

Koncerty začnú o 16:00 a budú pokračovať až do jednej hodiny v noci. Moderátorom bude už tradične SiFo z rádia Anténa Rock. Obec Láb je geograficky ideálnym miestom na Záhorí, keďže sa nachádza len tridsať kilometrov od hlavného mesta a pár kilometrov od mesta Malacky.Lístky na Lábsky Majáles sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Vstupenky:  

Zdroj: PR článok, Hudba.sk edit
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: IMT Smile, Inekafe