Spievankovo, Paci Pac, Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, ale aj Divadlo Haaf, Šašo Fifo, či tanečná šou La Portella sa postarajú o hudobný program prvého ročníka nového festivalu určeného pre rodiny s deťmi. Vyblázniť sa však môžu aj na kolotočoch, nafukovacích atrakciách, bungee trampolínach, trenažéri pre odrážadlá, elektroautíčkach a ďalších atrakciách.

Festík sa premiérovo uskutoční už o necelé dva mesiace - v sobotu a nedeľu 26. a 27. mája na otvorenom priestranstve v areáli Incheba Evency Parku. Organizátori však už teraz zverejnili celý hudobný program. V prvý festivalový deň vystúpia napríklad Spievankovo, Miro Jaroš, Peter Šesták  či Divadlo Haaf, v nedeľu zaspievajú a zahrajú Smejko a Tanculienka, Hanička a Murko, Paci Pac alebo Baby Band s pesničkami Fíha Tralala. Hudobno-tanečné predstavenie v podaní detského latino súboru La Portella si budú môcť návštevníci vychutnať počas oboch dní.

"Keďže ľudia sa dožadovali zverejnenia vystúpení interpretov po jednotlivých dňoch, uverejňujeme hlavný hudobný program, v rámci ktorého vystúpia najznámejší interpreti tvoriaci pre deti. Pripravujeme však aj ďalšie pódium s rôznymi zábavnými aj náučnými vystúpeniami, bohatý sprievodný program s množstvom atrakcií, kreatívne zóny, nákupnú zónu, gastro zónu a podobne. Detaily budeme uverejňovať a aktualizovať postupne, keďže program sa nám neustále dopĺňa o nové zaujímavé aktivity v rozsiahlom areáli zábavy,“ vraví ambasádorka festivalu Katarína Šebestová z organizátorskej agentúry Evency.

hudobný program najveselšieho festivalu Festík Zdroj: PR

Cieľom festivalu je, aby si rodičia so svojimi deťmi užili počas dvoch dní krásny a užitočný spoločný čas pod holým nebom. Festík však nebude len o zábave, ponúkne aj edukačné aktivity pre všetkých - od najmenších až po starých rodičov. Nebudú chýbať workshopy a semináre, čitáreň, vynikajúce zdravé jedlo a mnoho ďalšieho.

"Mysleli sme, samozrejme, aj na rodičov. Nielenže tam budeme mať prebaľovaciu zónu, aj v programe si prídu na svoje. Zaujímavý bude napríklad workshop o vzdelávaní a vývoji motoriky detí, ale tiež beseda s logopedičkou, či rozhovory s odborníkmi o dôležitosti čítania. A keďže sme 'zelený' festival, nebudú chýbať ani semináre o triedení odpadu a kompostovaní," dodáva Šebestová.

Lístky na prvý ročník rodinného festivalu Festík sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk. Deti do 15 rokov majú vstupné zdarma.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Redakciu Hudba.sk informovala Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Juraj Vongrej