Nehrajú sa na hviezdy a nerušia koncerty z vymyslených dôvodov, čo potvrdili aj na nedávno skončenom Palec hore tour 2012, počas ktorého si ich vystúpenia užili tisícky fanúšikov. Práve vďaka energickým koncertom (a Facebooku) sa Smola a Hrušky tešia čoraz väčšej popularite, na čom sa odrazil aj úspech aktuálneho singla Honey Honey.

Na bratislavskom koncerte v klube Randal Smola a Hrušky pokrstili nový album Palec hore. Krstnou mamou sa stala speváčka Zdenka Predná, ktorá hosťuje v spomínanom singli Honey Honey. Pre fanúšikov, ktorí mali možnosť vypočuť si ich spoločne naživo, je už teraz jasným letným hitom. Letnú atmosféru priniesli hudobníci zo Spiša koncom apríla aj na záverečné koncerty turné v Poprade, Bardejove, Holíči a Čadci.

"Teší nás záujem o naše koncerty a hlavne podpora našich fanúšikov. Taktiež som rád, že aj keď nie sme dennodenne tlačení v médiách aj cez to sa naše skladby stávajú hitmi, Honey Honey to len potvrdzuje," hovorí spevák a gitarista Smola a Hrušky Jozef "Spoko" Kramár.

Smola a Hrušky, ktorí patria medzi najobľúbenejšie slovenské kapely v rámci Facebooku, sa tešia aj vysokej sledovanosti klipu Honey Honey, ktorý si na Youtube pozrelo už vyše 100 000 užívateľov.

Smola a Hrušky feat. Zdenka Predná - Honey Honey

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol manažér skupiny Smola a Hrušky Martin Hlavatý. Viac na www.facebook.com/smolaahrusky.

Súvisiaci interpreti: Smola a Hrušky