Dolnokubínska kapela New Metal Collaboration predstavuje svoj prvý debutový album s názvom Prišiel náš čas. Od roku 2019 formácia hudobníkov priebežne skladala piesne, natáčala videoklipy a čas vydania albumu práve nastal, a to pod taktovkou skúsených producentov z Randal Group Production - Jimiho Cimbalu a Ľubomíra Mazáka. Album obsahuje desať skladieb, ktoré už sú dostupné v digitálnej podobe prostredníctvom väčšiny streamovacích platforiem.

Na albume sa podieľalo niekoľko kvalitných hosťujúcich muzikantov - bývalý bubeník Peter Balušík, Tomáš Hollub (bicie) na Jimiho odporúčanie a Erich "Boboš" Procházka (ústna harmonika). "Pre zaneprázdnenie nášho bubeníka Maťa sme ich k nahrávaniu vystriedali niekoľko, a najviac si ceníme nápad doplniť skladbu Svoj svet hľadám ústnou harmonikou, ktorá vnáša country prvok," prezrádza gitarista Džoro.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na metalovú muziku v podobe desiatich rôznorodých skladieb. Na oficiálnom Youtube má kapela zverejnené tri videoklipy a dve lyric videá.  "Album bude k dispozícii aj v podobe USB kľúča s bookletom a darčekom (šnúrka na krk a tričko s logom kapely) v počte 200 ks, ktorý bude dostupný v predaji na FB stránke kapely a na koncertoch," dopĺňa Ďzoro. 

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk posyktol Pavol Dráb.