Kanadská speváčka Carly Rae Jepsen zverejnila pieseň Warm Blood, ktorá je tretím singlom z jej očakávanej štúdiovky E.MO.TION. Tá vyjde 21. augusta prostredníctvom vydavateľstiev Schoolboy Records a Interscope a speváčka z nej už predstavila single I Really Like You a Run Away With Me, a tiež skladby All That, Your Type a E.MO.TION.

Pieseň Warm Blood produkoval Rostam Batmanglij z indie-rockovej formácie Vampire Weekend a je to naozaj počuť. Nejde o typický popový singel, má bližšie k súčasnej klubovej hudbe a speváčke, ktorá príjemne prekvapila aj spomínaným singlom Run Away With Me, táto decentnejšia poloha inšpirovaná popom 80-tych rokov naozaj svedčí.

Na albume, ktorý Jepsen nahrávala novinku v Los Angeles, New Yorku a Štokholme, sa okrem Batmanglija podieľali aj Sia, Dev Hynes, Shellback, Jacob Kasher, Peter Svensson, Ariel Rechtshaid či Tegan and Sara. Novinka bude obsahovať dvanásť skladieb, na deluxe edícii sa budú nachádzať ďalšie tri piesne.


29-ročná Carly Rae Jepsen skončila v roku 2007 na treťom mieste v šou Canadian Idol a o rok neskôr vydala debutový album Tug Of War, s ktorým však nezaznamenala výraznejší úspech. Slávu jej priniesla až skladba Call Me Maybe, s ktorou dobyla britský aj americký singlový rebríček. Pieseň pochádza z EP nahrávky Curiosity (2012) a nachádza sa aj na jej druhej štúdiovke Kiss (2012).


Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com, archív)
Foto: AP Photo/Jonathan Short

Súvisiaci interpreti: Carly Rae Jepsen