Krásna speváčka Kristína sa v novom klipe vrátila do stredoškolských čias. V krátkom filmovom príbehu, ktorý sprevádza jej aktuálny singel Si pre mňa best, opätovne prežíva prvú lásku s vysnívaným princom, ktorého si zahral profesionálny model Braňo Sámel.

Samotná Kristína v príbehu vystupuje vo viacerých podobách, keďže stvárnila až dve postavy. Tá hanblivejšia prejde počas deja veľkou premenou v štýle amerického filmu o "škaredom káčatku", z ktorého sa stane kráľovná plesu. Jednou z mnohých variácií takéhoto príbehu je napríklad videoklip You Belong With Me od Taylor Swift. Zábery z telecvične zase pripomenú prvý veľký hit Britney Spears - ...Baby One More Time.

"Tentokrát v klipe nehrám seba ako speváčku, ale je to príbeh lásky zo stredoškolského prostredia. Zahrala som si v ňom dvojrolu a práca dvoch odlišných postáv ma veľmi bavila. Zatancovala som si v ňom s profesionálnymi roztlieskavačkami Eagles, pričom popovú choreografiu nám pripravila Natália Glosíková. Môjho vysnívaného moderného princa si zahral profesionálny model Braňo Sámel," hovorí speváčka.

Pieseň Si pre mňa best vznikla v spolupráci Kristíninej dvornej autorskej dvojice Kamil Peteraj (text) a Martin Kavulič (hudba). Aj pri nakrúcaní klipu sympatická speváčka stavila na osvedčených profesionálov. Režisérom novinky je český filmár Matej Pichler, ktorý nakrútil aj úspešné videoklipy k singlom Rozchodový reggaeton a Ta Ne. "Na pľaci sa mi z ním pracovalo výborne, pretože vie, v čom sa cítim dobre a čo mám rada. Je to už naša tretia spolupráca a som rada, že vzniklo mladistvé a veselé dielo," dodáva Kristína.


Singel bude na novom albume, na ktorom speváčka aktuálne pracuje, takže dovolenku si zatiaľ toto leto nedopriala. "V súčasnosti veľa koncertujem po celom Česku a Slovensku. Popri tom pracujem na nových piesňach, ktoré budú na mojom novom pripravovanom albume. Sľubujem, že vyjde už čoskoro. Dovolenku plánujem niekedy začiatkom septembra. Miesto ešte nemám vybraté, rozhodnem sa na poslednú chvíľu, ale pravdepodobne to bude niekde na Slovensku," uzatvára Kristína.

Skladbu Si pre mňa best spolu s ďalšími novinkami a známymi hitmi zaspieva aj na jesennom česko-slovenskom turné. U nás vystúpi 22. novembra v Angels Aréne v Košiciach a 7. decembra v Aegon Aréne v Bratislave. Pôjde o jej najväčšie samostatné koncerty v doterajšej kariére na Slovensku. Minulý rok bol pre ňu prelomovým, keď sa jej podarilo vypredať pražskú Lucernu. Okrem toho sa ako herečka predstavila v rozprávke, opäť si vyskúšala rolu modelky a v marci tohto roka dostala cenu OTO v kategórii speváčka. Získala tiež päťnásobnú platinu za predaj výberového CD Tie Naj.

Informácie a fotografie z nakrúcania klipu pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Článok bol upravený redakciou.

Súvisiaci interpreti: Kristína