Portorický spevák Ricky Martin sa začiatkom septembra predstaví v Maďarsku, Poľsku a Českej republike. Štyridsaťšesťročný rodák zo San Juanu pricestuje do strednej Európy zo Španielska, kde odohrá od 14. augusta do 1. septembra 10 koncertov.

Následne sa v utorok 4. septembra ukáže v budapeštianskej Papp László Sportaréne, v piatok 7. septembra zaspieva v Ergo Arene v poľskom Gdansku a napokon v nedeľu 9. septembra vystúpi v pražskej O2 Arene. Ricky Martin sľubuje fanúšikom prapracovanú šou, keď budú môcť diváci zažiť "to najlepšie z Rickyho". Počas koncertu zaznejú najväčšie hity ako La Bomba, Tal Vez, La Copa de La Vida či Livin La Vida Loca, ale aj novšie skladby Vente Pa' Ca a Fiebre

Sú to už viac ako tri roky, čo Ricky Martin vydal svoj doposiaľ posledný album A Quien Quiera Escuchar, za ktorý tiež získal prestížnu Grammy pre najlepší latino popový album. Nahrávka sa dostala na 20 miesto v rebríčku Billboard 200. Za prvý týždeň sa z nej predalo 25-tisíc kópií. Zároveň sa stala jednotkou v USA v rebríčku Top Latin Albums.   


Zdroj: SITA (rickymartinmusic.com), doplnila Hudba.sk
Foto: Jeff Daly/FX via AP

Súvisiaci interpreti: Ricky Martin