Spevák, tanečník a muzikálový herec Thomas Puskailer vydáva novú, progresívnejšiu verziu svojho singla Make This Paradise. Producentom remixu je slovenský hudobník, producent, skladateľ a tvorca elektronickej, filmovej a scénickej hudby Peter Turay.

"Skladba Make This Paradise je o pozitívnom prístupe k životu. Spievam v nej o tom, aby si ľudia vytvorili raj na zemi. Nech je život čo najkrajší, veď ho máme len jeden," hovorí rodák z Holandska, ktorý na pôvodnej verzii piesne spolupracoval s Billom Grainerom z New Yorku. Remix bol však plne v Turayovej réžii. "Peter mi predstavil nový hudobný žáner v rámci klubovej scény. Stále sa učím od skúsených hudobníkov a rozvíjam takto svoje remeslo," dodáva Puskailer.

"Ďakujem Thomasovi za excelentný, profesionálny prístup. Registrujem ho od roku 2009, odvtedy produkuje tanečnú hudbu na slovenskej scéne a z môjho pohľadu rozhodne kráča po svojej ceste správnym smerom. Spolupracovalo sa nám vynikajúco. Thomas je človek na úrovni, ktorý vie, čo chce. Vždy bude pre mňa radosť s ním pracovať," hovorí o spolupráci Peter Turay.


Vo svojom aktuálnom "hudobnom maratóne" vydáva Thomas každý mesiac nový singel alebo remix, ktoré si môžu fanúšikovia stiahnuť zdarma na www.thomaspuskailer.com. Remix piesne Make This Paradise je šiestim v poradí, po desiatej novinke bude hudobník pracovať na vydaní albumu. Aj počas leta pracoval na plné obrátky, chystá sa totiž na ďalšie ekologické turné, pripravuje projekt v podobe "hudobnej komédie" a nakrúca videoklip Dance With Me (Hey Pretty Lady).

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Štyri piesne z nahrávky produkoval s Joeom Dworniakom, producentom Duran Duran a Paula McCartneyho. Okrem spevu sa venuje aj herectvu a modelingu.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Článok bol upravený redakciou.

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer