Obľúbená domáca formácia IMT Smile predstavila posledný singel z minuloročného úspešného albumu Budeme to stále my. Pieseň s názvom Aj keby... uviedli Prešovčania v premiére dnes popoludní spolu s videoklipom, v ktorom sa v hlavných úlohách predstavil hviezdny manželský pár, Ivana a Marián Gáboríkovci.

O text nežnej piesne sa postaral dvorný textár kapely Vlado Krausz, autorom hudby je Ivan Tásler. Viac ako šesťminútová skladba vyniká kombináciou trúbky a piana a najmä ženská časť poslucháčskeho spektra ocení zasnenú atmosféru. K tej prispieva aj citlivý prejav speváka, ktorý to vie rozbaliť nielen ako šoumen v dravých, energických skladbách, ale aj ako interpret romantických songov.

Videoklip sa nakrúcal na zámku Lednice a režisérom a scenáristom je Michal Nemtuda z A-Team production. Ústrednými postavami klipu sú Ivana Gáborík s manželom Mariánom Gáboríkom, ktorí sú zachytení nielen v krásnych priestoroch zámku, ale aj v jeho exteriéri. Ivana nešetrí láskyplnými pohľadmi a úsmevmi, ktoré vysiela smerom k svojmu manželovi a ten jej na oplátku v jednom zo záberov zahrá v zámockom parku na gitare. Kamera sa okrem známej dvojice zamerala aj na členov IMT Smile, ktorí v klipe vystupujú predovšetkým ako muziknati. Uvidíte ich však aj na prechádzke parkom.


Počas prebiehajúcej premiéry na oficiálnom Youtube kanáli kapely pribúdali pozitívne komentáre priaznivcov, medzi ktorými prevládali najmä odkazy "Ivan je kráľ". To nepopieram, ale v prípade tejto skladby a videoklipu treba vyzdvihnúť všetkých zúčastnených. IMT Smile, ktorí si na klipoch vždy dali záležať, si novinkou pripísali ďalší bod k dobru.

Autorka: Miroslava Rabčanová (zdroj: Universal Music/Tomáš Karpel)
Foto: A-Team

Súvisiaci interpreti: IMT Smile