Slovenský hudobník a dídžej Mark Voss, známy okrem iného ako spoluautor a producent skladby Borovička od dvojice Emily & Justice, sa najnovšie spája s jednou z najrešpektovanejších značiek svetovej elektronickej tanečnej hudby.

Úspech, aký sa podarí máloktorému dídžejovi zo Slovenska, posúva Markovu produkciu a meno na svetovú úroveň. Prednedávnom totiž podpísal exkluzívne vydanie singla so značkou Revealed Recordings. Zakladateľom tohto holandského labelu je svetoznámy dídžej a producent Hardwell, ktorý už niekoľko rokov patrí do prvej desiatky top dídžejov sveta a pravidelne hráva na najväčších akciách a festivaloch.

Mark Voss je pod skladbou s názvom Follow Me podpísaný spolu s producentským duom Vessbroz a speváčkou Monikou Kiss, ktorá prepožičala piesni svoj hlas. Singel už fanúšikom tanečnej hudby odprezentoval aj samotný Hardwell, a to 27. septembra v rámci svojho naživo mixovaného setu v pravidelnej On Air Show. Spolu s trackom vychádza aj zaujímavý videoklip, ktorý hudobníci nakrúcali niekoľko dní v Amsterdame.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk tím dídžeja Marka Vossa. Tlačovú správu sme upravili.