Kanadský hudobník a skladateľ Daniel Snaith stojí za projektmi Manitoba či Daphni, no jeho najznámejšou a najúspešnejšou umeleckou entitou je Caribou. Skladby z výborného minuloročného albumu Suddenly ale aj staršiu tvorbu príde v rámci svojho európskeho turné predstaviť aj v bratislavskom Edison Parku.

Producent tanečnej hudby a multiinštrumentalista Daniel Snaith je nepochybne jeden z výraznejších hudobníkov poslednej dekády. Matematik s citom pre rytmiku, melódiu a pestrosť sa neprezentuje len ako producent elektronickej hudby, ale zvládne hrať na viacerých nástrojoch, čo v projekte Caribou naplno využíva aj na pódiu.

Kritikmi oceňovaný hudobník vo svojej tvorbe sofistikovane a chytľavo prepája house, techno, dubstep, pop či dokonca R&B. Stal sa originálnou osobnosťou pracujúcou v harmónii rozdielnych nálad a energických rytmov na rozhraní inovatívnej psychedelickej eletroniky a tanečného beatu.


V Bratislave vystúpi charizmatický Kanaďan 4. februára 2022 v Edison Parku spolu so sprievodnou kapelou. Ponúkne veľkolepú vizuálnu šou a predstaví stále aktuálnu štúdiovú nahrávku Suddenly.

Caribou spolupracuje s humanitárnou organizáciou PLUS1. Preto 1 Euro z každej zakúpenej vstupenky poputuje na podporu ClientEarth a ich práce pre ochranu planéty a ľudí, ktorí na nej žijú. Všetky podrobnosti o koncerte a vstupenkách nájdete na oficiálnej stránke usporiadateľskej agentúry CS Music Factory csmf.sk a na Facebook evente.

Prečítajte si tiež: Straší vás neistota? Naordinujte si 43-minútový relax s novým albumom Caribou


Redakciu Hudba.sk informoval Petr Duben z CS Music Factory. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Facebook.com/caribouband

Súvisiaci interpreti: Caribou