Populárna speváčka Zuzana Smatanová v piatok 6. decembra pokrstí výberový album Momenty 2003 – 2013. V bratislavskom Rock Cafe zahrá naživo svoje najväčšie hity, vrátane aktuálneho rádiového singla Ženy aj muži. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na krst kalendára na rok 2014.

Speváčka, skladateľka a hudobníčka Zuzana Smatanová tento rok rekapituluje desať rokov na hudobnej scéne. Krst výberovky bude zároveň aj koncertom pre fanúšikov, ktorí pri nej stoja počas celej kariéry.

"Schválne som nepozývala krstiť nikoho špeciálneho, výberovku si pokrstím sama s kapelou. Je v tom symbolika, sme spolu desať rokov. Všetky moje pesničky, ktoré som napísala, nahrávali so mnou. A tiež ich so mnou hrali desať rokov na koncertných pódiách. Nepoznám nikoho vhodnejšieho na krst výberovky ako mojich chlapcov. Všetko sa to navyše udeje pred zrakmi fanúšikov, takže ich prítomnosť a potlesk bude tým najvhodnejším krstidlom. Pretože aj vďaka nim sa stali moje pesničky úspešné a obľúbené," hovorí Zuzana.

Okrem kompilácie hitov pokrstí aj kalendár na rok 2014. "Kalendár nafotil fotograf Martin Ferenčík. Je špeciálny tým, že fotografie sú nafotené na klasický film a tým majú svoje výnimočné čaro. Fotograf ma zachytil v situáciách, v ktorých ma bežne ľudia nevidia," dodala speváčka.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Martin Ferenčík

Súvisiaci interpreti: Zuzana Smatanová