Americký spevák Aaron Carter ukončil liečenie. Informoval o tom magazín Billboard s tým, že sa z liečebne odhlásil po dvoch mesiacoch pobytu. Z čoho sa 29-ročný rodák z Tampy liečil, nie je známe.

Carter nastúpil na liečenie v zariadení v Kalifornii v septembri. Stalo sa tak po tom, ako ho v júli zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu, prechovávanie marihuany a predmetov spojených s užívaním drog. Po dvoch týždňoch pobytu z kalifornskej liečebne pre "právne a finančné záležitosti" odišiel a liečbu vyhľadal inde.

Spevák sa v najbližšom období plánuje venovať novej hudbe. Vyjadril sa tak jeho publicista Phil Lobel, podľa ktorého sa na jej tvorbu 29-ročný interpret "nedočkavo teší".

Aaron Carter, ktorý je bratom Nicka Cartera z Backstreet Boys, sa do povedomia verejnosti dostal v druhej polovici 90. rokov. Svoj eponymný debutový album vydal v roku 1997 a postupne naň nadviazal ďalšími troma štúdiovkami Aaron's Party (Come Get It) (2000), Oh Aaron (2001), Another Earthquake (2002). Vydal tiež tri kompilácie Most Requested Hits (2003), Come Get It: The Very Best of Aaron Carter (2006) a 2 Good 2 B True (2006) či tri EP Surfin' USA (1999), The Music Never Stopped (2015) a Love (2017).

Prečítajte si tiež:

Nicka Cartera z Backstreet Boys žena po 15 rokoch obvinila zo znásilnenia

Zdroj: SITA (Billboard.com, archív)
Foto: Facebook.com/AaronCarterMusic

Súvisiaci interpreti: Aaron Carter