Finalistka speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar Celeste Buckingham vydá onedlho svoj debutový album. Celeste podľa vlastných slov pracuje na posledných piesňach. "Nahratý mám už skoro celý album a mal by vyjsť asi o mesiac. Vždy, keď si myslíme, že už všetko máme, potom sa rozhodneme pridať ešte jednu pesničku a tak sa termín vydania stále posúva," prezradila speváčka.

Piesne budú žánrovo rôznorodé a ich autorkou je samotná speváčka. Na album by však chcela zaradiť aj pesničku v slovenčine. "Hovorila som s niektorými blízkymi kamarátmi zo SuperStar či by mi nenapísali pesničku v slovenčine. Bohužiaľ, slovenčina nie je môj rodný jazyk, a preto ju sama neviem napísať," vyznala sa interpretka, ktorej otec je Američan a mama pochádza zo Švajčiarska.

Celeste Buckingham nedávno napísala a naspievala pieseň Nobody Knows na CD, ktorého výťažok z predaja poputuje pre autistické deti. "Pesnička má v sebe pocity, ktoré asi prežívajú ľudia s autizmom. My si každý deň žijeme a sťažujeme sa na všetko a nevážime si, koľko toho máme," pokračovala speváčka.

Šestnásťročná Celeste Buckingham sa predstavila v druhej sérii Česko Slovenskej SuperStar. Na konte má už spevácke duety s rapperom Majkom Spiritom a ďalším SuperStaristom Noahom Ellenwoodom.

Celeste Buckingham - Nobody Knows

Majk Spirit - Ja a Ty feat. Celeste Buckingham

Zdroj: SITA
Foto: SITA/Marián Peiger