Predvádzanie bujného dekoltu v bielej, čiernej i červenej verzii a hodnotenie, či to nie je na 46-ročnú ženu príliš odvážne a vulgárne, prekvapivo nie je najdiskutovanejšou témou nového videoklipu Mariah Carey. Speváčka totiž okrem tela odhaľuje aj svoje srdce a spovedá sa z pocitov po rozpade ďalšieho vzťahu.

Rok 2016 pre Mariah Carey nebol práve najlepší. Ešte predtým, než sa jej celý svet vysmial kvôli najväčšiemu silvestrovskému trapasu, jej totiž zlomil srdce austrálsky miliardár James Packer. Zasnúbili sa v januári, už o desať mesiacov neskôr však bol nádejnému vzťahu koniec.

O tom, že sa nerozišli v dobrom, vypovedá emotívna pieseň I Don't, ktorú speváčka v piatok zverejnila ako svoj prvý tohtoročný singel. Vo videoklipe sa hneď na začiatku objaví v svadobných šatách, v ktorých sa chcela tretíkrát vydávať, no na konci klipu ich spáli pri ohníčku v parku plnom bielych kvetov a ex-snúbencovi ukáže prostredník. Zhoreté šaty údajne stáli 250-tisíc dolárov (vyše 230-tisíc Eur).

Čudné fotky z fitka boli len návnadou

Medzitým sa môžu fanúšikovia postáv typu "krv a mlieko" dosýta pokochať jej telom v troch rôznych outfitoch. To, že viac odhaľujú ako zakrývajú, už asi neprekvapí nikoho, veď takto sa napriek blížiacej sa päťdesiatke pravidelne oblieka aj na vystúpenia či dokonca do fitnes centra. Séria fotografií z Instagramu, nad ktorými včera mnohí krútili hlavami, však bola pravdepodobne len spôsobom, ako na seba upozorniť tesne pred zverejnením nového klipu.

Myšlienka, že do fitka chodí v opätkových topánkach a sieťovaných pančuchách, je totiž dostatočne absurdná na to, aby sa toho chytili bulvárne médiá po celom svete. Okrem toho, že táto "reklama" zafungovala, tým Mariah ukázala, že sa dokáže brať menej vážne, než ju obvykle berú jej fanúšikovia. Novou piesňou, v ktorej hosťuje raper YG, zase potvrdila, že ako speváčka má stále čo ponúknuť. Možno by to šlo aj bez prílišného upozorňovania na svoje fyzické prednosti, ale je to jej voľba.


Autor: Patrik Marflák
Foto: Youtube (koláž Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Mariah Carey