Pop-rocková kapela Platonic vydáva ďalší singel z pripravovaného albumu Zapomenem. "Myšlienka Zapomenem je o ľuďoch, a je jedno, či je to pár, priatelia alebo rodina, ktorí majú nejaký spor. Ten sa môže vliecť mesiace alebo roky, až sa dostanú do situácie, kedy v podstate zabudnú prečo spor vlastne vznikol," povedal o songu spevák kapely Dave.

Na singli s kapelou spolupracoval producent Daniel Hrdlička. O mix sa postaral Adam Vychodil a réžia klipu sa ujmul Radim Věžník. "V príbehu klipu je skrytá pointa, že by sa ľudia mali snažiť spolu komunikovať aj v zdanlivo neriešiteľných situáciách, čo v našom prípade symbolizuje cit, ktorý druhou stranou nemožno opätovať. Hľadať východiská, ktoré sú často jednoduchšie, než sa na prvý pohľad zdá. Najdôležitejšia časť klipu je úplný záver, kde hlavná hrdinka klipu zbytočne neukončí vzťah s niekým, s kým si inak skvele rozumie, naopak rešpektuje danú situáciu a vyrieši ju tým najlepším spôsobom," opísal námet klipu režisér.


"Sme neuveriteľne vďační, že môžeme spolupracovať s ľuďmi ako je Dan Hrdlička, Adam Vychodil alebo Radim Věžník, pretože sú to nielen profesionáli vo svojom odbore, ale tiež fajn ľudia, vďaka ktorým môžeme to, čo robíme a milujeme, zakaždým posunúť o level vyššie, " dodal spevák.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol za kapelu Platonic David Piňos.