Americká speváčka Katy Perry dostala ponuku zahrať si v biografickom filme o britskom opernom spevákovi Paulovi Pottsovi. Na svojom večierku pred udeľovaním Oscarov ju oslovil Harvey Weinstein, ktorého filmové štúdio The Weinstein Company bude produkovať snímku o víťazovi prvej série súťaže Britain's Got Talent.

Weinstein Perry ponúkol úlohu Pottsovej manželky Julie-Ann, ktorú tenor spoznal prostredníctvom internetovej zoznamky. "Milujem výzvy," údajne odpovedala Katy Perry. "Hovoril som s Katy o novom projekte, možnej hereckej úlohe vo filme o Paulovi Pottsovi, ktorý sa čoskoro začne nakrúcať v Anglicku. Boli by sme naozaj radi, keby si jeho ženu zahral niekto ako Katy alebo Adele, a zdalo sa mi, že Katy má skutočný záujem," uviedol producent pre denník New York Post. Snímku One Chance, ktorá má rovnaký názov ako Pottsov debutový album, bude režírovať David Frankel. Weinstein údajne o roli operného speváka rokuje s nemenovaným britským hercom.

Paul Potts sa preslávil vďaka súťaži Britain's Got Talent, ktorú vyhral v roku 2007. Skromný outsider so zamatovým hlasom, ako ho nazvali britské médiá, svojím vystúpením dojal porotu k slzám. Predtým pracoval napríklad ako predajca mobilných telefónov. Na konte má tri štúdiové albumy, debutový One Chance (2007) bodoval na prvom mieste britského singlového rebríčka, Passione z roku 2009 na piatom. Tretiu nahrávku Cinema Paradiso vydal v roku 2010.

Paul Potts - Britain's Got Talent (finále)

Zdroj: SITA
Foto: Katyperry.com

Súvisiaci interpreti: Katy Perry