Len pred pár týždňov po tom, ako mladá speváčka Teri Čikoš debutovala so svojím singlom Pozri v prvej desiatke najhranejších slovenských skladieb v rádiách, zverejnila k piesni aj videoklip.

"Som naozaj veľmi rada, že pesnička sa ľuďom páči. Hneď po jej vydaní som dostala mnoho krásnych správ od priateľov a rodiny. A tiež aj pozvania do rádií, čo ma potešilo, ale aj prekvapilo - samozrejme v dobrom," hovorí na margo skladby Teri Čikoš.

"Videoklip sme si naplánovali hneď na začiatku, už keď sme nahrávali pesničku, ale potom prišiel koniec roka, sviatky, a tak sme sa rozhodli počkať. Teraz ho púšťame do sveta a ja mám z toho veľkú radosť, lebo sme tam celá kapela, je zo štúdia, a to je pre mňa prostredie, v ktorom sa cítim dobre," hovorí speváčka o klipe, ktorý sa nakrúcal v štúdiu LVGNC. Mimochodom, v jeho priestoroch sa nakrúcalo napríklad aj video k hitu Otec od skupiny Korben Dallas.

"Štúdiové klipy mali pre mňa vždy veľké čaro, pretože dokážu priblížiť umelca k divákovi. Myslím si, že takýmto spôsobom dokážeme ľuďom priblížiť reálnu atmosféru, akú sme spoločne s kapelou prežívali pri nahrávaní skladby," uzátvara Teri.


O réžiu a kameru sa postaral Viktor Cicko. "Viktora som spoznala pri nakrúcaní môjho prvého videoklipu k piesni Letná, na ktorej sa autorsky podieľala Jana Kirschner. Vie presne vystihnúť veci, ktoré vo videu chcem, a pracovne aj ľudsky si rozumieme, takže aj pri Pozri bol pre mňa Viktor Cicko jednoznačná voľba," dodáva speváčka. O styling sa postarala slovenská módna značka Uniqforms z dielne Ivony Kačenkovej.

Prečítajte si tiež: Jana Kirschner podporila objav z The Voice. Pre Teri Čikoš zložila chytľavú skladbu

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Josef Šebo. Text správy sme upravili a doplnili.

Foto: Andrea Blahová