Spevák, herec a model Thomas Puskailer fanúšikom prináša nový videoklip ku skladbe Make Believe z rovnomenného albumu. Klip s romantickou zápletkou sa nakrúcal na Slovensku, v Rakúsku aj v Maďarsku. Pozrite si filmové dielo plné emócií, luxusu a krásnych žien v exkluzívnej premiére na Hudba.sk!

Holanďan žijúci na Slovensku sa po videoklipoch By Your Side, v ktorom ho tvorcovia "naklonovali" na kompletný boy band, a Moneytree, kde pre zmenu stvárnil bankového lupiča, opäť predstavil v inej role. V novom klipe ku skladbe Make Believe, ktorú produkovali Bill Grainer, Joel Dean, Evan Parness a Doug Rockwell, sa totiž Thomas Puskailer zahral na neverníka, ktorý trpko oľutuje svoju chybu a snaží sa získať svoju lásku naspäť. Ako sa mu to darí sa dozviete vo videu.


Cítil sa hlúpo voči manželke, nakoniec mu s klipom pomohla

Spevák je podľa vlastných slov s videoklipom veľmi spokojný. "Som rád, že klip má emócie, príbeh a že je plný krásnych záberov. Bolo zaujímavé hrať niekoho, kým nie som. Bolo to
v rozpore s mojimi morálnymi zásadami, nevera je však bohužiaľ bežná na celom svete," vysvetľuje, no dodáva, že zobrazenie príbehu v klipe preňho nebolo ľahké. "Ja som to bral výlučne ako hereckú úlohu. Cítil som sa však hlúpo voči mojej manželke. S Abbie sme to rozoberali a našli sme pre nás dobrú cestu, ako to ukázať v klipe."

Réžie klipu, ktorý sa nakrúcal v bratislavskom hoteli NH Gate One, v maďarskom zámku Chateau Földváry a v susednom Rakúsku, sa ujal Tomáš Mojzeš, kameru mal na starosti Juraj Mráz. Producentami klipu sú Thomasov manažér Robert Maple a samotný spevák. "S Thomasom sa mi pracuje super, pretože si rozumieme. Verí vo mňa a v moju kreativitu, necháva mi voľnú ruku. Tiež spolupracujeme so super ľuďmi, mám super kameramana, takže sa spolu dopĺňame, " pochvaľuje si prácu na klipe Mojzeš.

Ženské protagonistky do klipu si vždy usmiaty hudobník hľadal v konkurze a nakoniec si za herecké partnerky vybral Dominiku RichterovúVeroniku Vasilkovú. Pri výbere videoklipových mileniek mu pomáhala aj manželka. "Abbie nežiarli, je úplne v pohode. Pomáha mi vo všetkom, trávime spolu veľa času. Na kastingu posudzovala, ktorá žena by sa ku mne najviac hodila ako partnerka," prezradil.

Abbie si okrem toho zobrala na starosti aj styling. "Herečky majú na sebe šaty a šperky, ktoré som starostlivo vyberala. Je to môj prvý klip, kde som aktívne spolupracovala, mám z toho veľkú radosť," teší sa Abbie Puskailer, ktorá úzko spolupracovala s vizážistkou Beatou Paulenovou. Filmové scény v klipe zvýrazňuje luxusné auto a štýlové oblečenie. Ďalšie informácie zo zákulisia nakrúcania prináša "making of" video.

Thomas Puskailer je momentálne na turné Eco Glass Tour po Slovensku. Po ňom si dopraje krátky oddych a ďalším plánom je duet so známou slovenskou speváčkou.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House.

Foto: Michal Petrik

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer