V rámci obľúbenej nepravidelnej rubriky zaujímavostí zo sveta šoubiznisu dnes prinášame hneď štyri novinky. Prvou je informácia, že Kanye West a Kim Kardashian odhalili pohlavie svojho bábätka, druhou vyhlásenie Lou Reeda po transplantácii pečene, treťou smutná správa z rodiny Bruna Marsa a štvrtou sťažnosti susedov na Taylor Swift.

Americký raper Kanye West a jeho priateľka Kim Kardashian budú mať dcéru. Tridsaťdvaročná Kardashian to prezradila v prvej epizóde ôsmej série reality šou Keeping Up With The Kardashians, čím potvrdila špekulácie, ktoré sa na internete objavili už vo februári. "Som nadšená, že budeme mať dievča. Kto by nechcel dievča? Dievčatá sú najlepšie a viem, že Kanye vždy chcel dievčatko," povedala. Ich prvý spoločný potomok by mal prísť na svet v júli. West a Kardashian začali spolu chodiť vlani v apríli, pričom v decembri raper počas koncertu prezradil, že spolu čakajú dieťa.

Americký spevák Lou Reed sa po aprílovej transplantácii pečene, ktorá mu zachránila život, cíti výborne. Fanúšikom to prezradil prostredníctvom Facebooku. "Som triumfom modernej medicíny, fyziky a chémie. Cítim sa lepšie a silnejšie ako kedykoľvek predtým. Teším sa na vystupovanie a písanie ďalších piesní, ktorými sa spojím s vašimi srdcami, dušami a vesmírom," vyjadril sa 71-ročný spevák. O Reedovej operácii prehovorila minulý týždeň jeho manželka Laurie Anderson v rozhovore pre britský denník The Times. Reed, ktorý sa minulé leto predstavila na trenčianskom festivale Pohoda, musel pre operáciu zrušiť niekoľko aprílových koncertov vrátane vystúpenia na hudobnom festivale Coachella. 

Vo veku 55 rokov zomrela v sobotu matka amerického speváka a hudobníka Bruna Marsa. Bernadette Hernandez skonala v Queens Medical Center v Honolulu na Havaji po tom, čo jej v mozgu praskla aneuryzma. Pre agentúru AP to uviedol hovorca vydavateľstva Atlantic Records, s ktorým má Mars podpísanú zmluvu. Bernadette Hernandez pochádzala z Filipín a venovala sa tancu a hudbe. Zatiaľ nie je známe, či jej úmrtie ovplyvní nadchádzajúce Marsovo svetové turné, ktoré má odštartovať už 22. júna vo Washingtone. V rámci Moonshine Jungle World Tour sa spevák predstaví aj vo viedenskej Stadthalle (24. októbra, vstupenky na Predpredaj.sk), v pražskej O2 Aréne (6. novembra) a budapeštianskej Papp László Sportaréne (7. novembra).

Obyvatelia mestečka Watch Hill v americkom štáte Rhode Island sa sťažujú na speváčku Taylor Swift, ktorá si tam nedávno kúpila dom za 17,75 milióna dolárov na pobreží Atlantického oceánu. Prekáža im totiž, že sa nemôžu pohodlne dostať na verejnú pláž blízko jej vily. "Teraz, keď prišlo leto a ľudia chcú chodiť na pláž, sa všetci sťažujú, že sa sem Taylor prisťahovala. Chodník vedúci na pláž totiž vedie popri jej pozemku a ona tam má vždy členov ochranky, ktorí ľudí otravujú. Na tú pláž často chodia aj surferi a tí ochrankári ich neustále žiadajú, aby odišli," uviedol nemenovaný zdroj pre portál Radar Online. Viacerí obyvatelia mestečka sa taktiež na speváčkiných ochrankárov sťažovali aj prostredníctvom Twitteru. Speváčka má svojom pozemku ochranku preto, že nedávno sa k nej snažil dostať istý muž, ktorý k jej domu priplával.

Zdroj: SITA (2dopeboyz.com, Nme.com, Digitalspy.co.uk, People.com, Aceshowbiz.com)
Foto: AP Photo/Mark J. Terrill

Súvisiaci interpreti: Kanye West, Lou Reed