Už viac ako 5 rokov organizuje značka Moody na Slovensku množstvo zaujímavých eventov, na ktorých sa predstavili napríklad Egbert (NL), Uto Karem (IT), Philipp Straub (AT) či Peter Makto & Gregory S (HU). Teraz spojili sily s Watch Them crew a na piatok 7. júna pripravili audiovizuálnu párty v bratislavkom Sun Decku.

Po krátkej prestávke sa vracajú Moody s novým sviežim konceptom, v ktorom spojili niekoľko kľúčových elementov zaručujúcich jedinečný zážitok. Jeden z dôkladne vyberaných prvkov je lokalita. Loď Sun Deck patrí medzi najlepšie letné destinácie v Bratislave. Nájdete tu ponuku kvalitného jedla a drinkov, ale to najdôležitejšie je atmosféra, ktorej súčasťou je výhľad na bratislavský hrad, Staré mesto, UFO a samotný Dunaj pri západe slnka.

Ďalším dôležitým faktorom je autentický audiovizuálny zážitok. Čerstvá spolupráca Moody s Watch Them crew sľubuje vizuálny performance v podobe špeciálneho LED mappingu. Posilnený soundsystém Sun Decku otestuje trojica dídžejov: Denes Toth a duo PLUS plus, ktorí už tradične, štvrtý rok po sebe, vystúpia spolu práve počas prvého júnového piatka. Ako je už na Sun Decku dobrým zvykom, akcia sa začne už cez deň. Žánrové zameranie ponúkne tracky od houseu až po melodické techno.  Vstupenky na párty sú dostupné v sieti Predpredaj.sk

Vstupenky:  


Redakciu Hudba.sk informovali organizátori podujatia. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR