Leto je v plnom prúde a k bratislavskému hudobnému koloritu už niekoľko rokov patrí aj paluba Sun Deck. Tento rok to tam s akciami začalo už v máji, jún privítal aj prvých zahraničných hostí, napríklad DJ-ku a producentku Joyce Muniz, ktorá tu hrala už tretí rok po sebe. Júl pokračuje naozaj hustým programom.

House, hip-hop, drum'n'bass a ďalšie štýly elektronickej hudby tu budú znieť každý štvrtok, piatok a sobotu, stačí si vybrať a užiť si jedinečnú atmosféru pri slnku, jeho západe alebo v noci, kedy vás výhľad na Bratislavu pri kvalitnej hudbde naozaj očarí.

Júl ponúkne na palube napríklad Scéna_FM Night s DJ-om Vecom, Jimmym Pé, Yankom Králom alebo DJ-om Metysom, Special Place s hosťom z Viper Recordings Trei-om, veľmi obľúbený drum'n'bassový večer Sunset Bass, na housovú akciu Sunset Vibez opäť prijal pozvanie vynikajúci live act a producent Aquarius Heaven, akcia Vlnenie preniesie pod holé nebo zvuk dobre známej akcie Hochschpannung! a dvojice Džunya G a FVLCRVM si na svoj River Bang! pozvali Ticklisha z Berlína.

Redakciu Hudba.sk informoval Miloš Fedor.

Foto: Simon Siplak